תוצאות גמר הכימיאדה לשנת 2018-2019

הזוכים בגמר הכימיאדה ה-20, שהתקיים בתאריך 27/12/18 בפקולטה לכימיה ע"ש שוליך בטכניון:

מקרב תלמידי י' זכו וולפין כפיר מבית הספר הכפר הירוק, אלון גרוסמן מחט"ב שמואל הנגיד, גמרסני טוהר מבית ספר גולדה מאיר, מרגריטה גרינברג מבית הספר הכפר הירוק, תוכנית נעל"ה ודנה כהן, ממקיף ג' אשדוד.

מקרב תלמידי י"א זכו במקום הראשון רון שפרינץ ממקיף ג' אשדוד, במקום השני בר שפר מקריית החינוך דרור בבני דרור ובמקום השלישי וורד ג'מיל יחיא מבית הספר הרב תחומי בטייבה ואלון סוטמן מעירוני ה' בחיפה.

מקרב כיתות י"ב זכו במקום הראשון רון רפאלי מרופין, במקום השני הלל שוחט מהתיכון שליד האוניברסיטה בירושלים ובמקום השלישי יואב לב מהכפר הירוק.

זוכי הכימיאדה לשנת 2018-2019. מימין לשמאל: בר שפר, מאיה טויבנשלק, טומי ויינטראוב, הלל שוחט, דר' איזנה ניגל אטינגר, אסף מעודה, רון שפרינץ, רון רפאלי, אלון סוטמן, רז לוטן.

ברכות לזוכים!